Joj... :(ko me tero da radim što sam radio

... joj

... pomagajte ljudi

!!!
Ovako... imao sam u recu Dreamsoft 1.4.4.8 od pre 20-ak dana,gledam Digi pa mi ne treba noviji,ali mi je na nekim programima svakoh par minuta rec se gasio sam od sebe i onda opet palio,dosadilo mi to pa ja da učitam MTG,reko... možda sa njim neće,ali... pre 20-ak dana sam ugradio i motor,pre dok sam ima fiksni sistem ni sa kojim softom nisam imao problema,a sada... učitam MTG,resetujem ključeve,radilo sve par sekundi i signal mi ode na NULU

!!! neće nikak sa nuel!!! Učitam opet nivi Dreamsoft 1.4.4.8 od lunatika2x (i prošli mi je bio njegov),resetujem ključeve kada opet signal 0

!!! Antenu mi okreće bez problema!!!
Ljudi šta da radim,molim vas pomozite mi

!!!
Dopuna:
Da napomenem da je rec original,da sam opet učitao soft koji mi je radio do sada u njemu bez problema (osim tog gašenja na Novoj tv i još kojim programima) a to je Dreamsoft 1.4.4.8 od 10.09.2008 od lunatik2x,i dalje nam signala,odnosno... signal i kvaliteta su mi na 0 (nuli) i ne pomeraju se,a taj broj nula i na signalu i na kvaliteti neprestano "titra",a do sada nije tako,primetio sam da mi antenu okreće motor bez problema koji god satelit odaberem antena se rotira ka njemu! Bojim se da bez nečijeg saveta probam signal reanimation,neznam koji program je za to s obzirom koji rec imam i koji soft u njemu a koristim za load filesender 2 ver 1.0.0.1.
Takođe... bojim se da mi je riknuo tuner s obzirom da se signal/kvaliteta "prikovalo" na nulu,pre kada nije bilo signala bude onako crveno i piše oko 20% a sada NIŠTA,ništa nije crveno,samo prazan onaj "barr" za signal/kvaliteta i nula "titra",ili "treperi".
Ljudi pomozite molim vas

,baš sam očajan

!
Unapred zahvalan na savetima i idejama

!